Monday, March 27, 2017

Potkureita maaliskuun kerhossa - Kick sleds in miniature clubMaaliskuun kerhossa teimme potkukelkkoja Marian kirjan ohjeella. 


Kelkkaa tehdessä pääsi hyödyntämään Tampereen markkinoilta löytyneitä sorvattuja puunosia. 


Suunnitelmissa oli hempeän vaalenpunainen, mutta maali oli hukassa ja niinpä tästä tuli vadelmanpunainen. Ja eihän se yhtään paha ole sekään, sävy on lähellä ison version maalia.


Jalakset jäi minulla osittain kotiläksyksi. Jalakset on tehty ohjeen mukaisesti tuulilasinpyyhkijöiden metalliosasta, jonka Piikko löysi onnekkaasti hangesta. Sulan sisällä ollut metalli oli tarkoitukseen oikein loistava, mutta oli vaikeuksia saada taitettua se oikeaan muotoonsa. Vänntelin niitä kotona pihdeillä, mutta tuo etuosan kaari  jäi vähän turhan loivaksi.

Tässä kelkan esikuva. Kuva lainattu Kuuratuotteen sivulta.
Jippii, tällä pääsee lujaa!

This time we made kick sleds in dollhouse club.  

8 comments:

 1. Ihana pinkki potkuri <3 ! Löytyy heijasin ja kaikki <3 !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Nukkekotikerhon hienoja puolia on, että siellä tulee tehtyä minejä, vaikka muuten ei tahtoisi löytyä aikaa askarteluun.
   Linkin kautta löysin blogiisi taas, ja oli mukava käydä lukemassa uusista projekteistasi! Odotan innolla jatkoa.

   Delete
 2. Suloinen potkuri! Olenko ymmärtänyt oikein, että tuota pyyhkijämetallia on vaikea saada katkaistua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katkaisu sujui aika helposti isoilla sivuleikkkureilla. Leikkasin alkuun sivuleikkureilla, ja taivuttelin katkaisukohtaa vielä molempiin suuntiin jolloin metalli napsahti poikki. Vaikeus oli lähinnä jalaksen kärjen taivuttamisessa, johon ei voimat tai työkalut oikein riittäneet. Tuohon voisi ehkä käyttää helpommin taipuvaa metallia, tai ihan pahvia jonka maalaa hopealla.

   Delete
 3. Ihanan värinen tuli sun potkurista vaikka epäilit sävyä. Mä laitoin kans heijastimet niin kuin puhuttiin. :) Kiva oli näitä(kin) tehdä yhdessä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Väri oli oikein passeli, vaikka oli ollut hempeämpi potkuri mielessä. Mutta eihän kaiken tarvitse olla ihan niin hempeää. :) Kerho on ihan paras, sillä yhdessä tekemällä saa jotakin aikaiseksi, ja vielä naurun kera. :D

   Delete
 4. ¡Que original ! Ha quedado perfecto. Un beso

  ReplyDelete