Wednesday, January 3, 2018

Joululahjoja - Christmas gifts

Olin ollut koko vuoden kovin kiltti, ja niinpä sain itseltäni pari pakettia. Tilasin Saaralta mökin seinälle maalauksen, josta olen tykännyt kovasti. Maalaus on uskomattoman pikkuinen ja tarkka.

Toinen oma lahja oli uusi pikkuinen Proxxonin lehtisaha, josta olin haaveillut monta vuotta. Ovat hyvä työpari sirkkelin kanssa. Näillä on ollut hyvä aloittaa uuden vuoden pienet askareet!


Christmas gifts for myself. I must have been so nice last year. :) Miniature painting is made by fairytale artist Saara.

1 comment:

  1. Kiitos postilaatikkoprintistä. Se kuuluu noihin pakko saada juttuihin. Minullakin on tuo Proxxonin työpari, mutta tuo lehtisaha on tosi vaikea. Ainakin minulle. Ehkä siihen pitää oikein paneutua kunnolla. Tosiaan saha on ollut minulla jo neljä vuotta, mutten ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Ehkä en ole osanut oikein viritellä sitä kuntoon. Mutta vielä kiitos kivasta printistä.

    ReplyDelete