Wednesday, June 13, 2018

Markkinahumua - Lahti Miniature Fair

Viime viikonloppuna pääsi nauttimaan markkinatunnelmasta pöydän molemmilla puolilla. Kiitos teille pöydässä nro 50 pyörähtäneille. :) Oma mineilyinto syttyi jälleen roihuihin, kuten markkinoilla usein käy.

Katin kukkakimput ovat niin herkkiä ja kauniita. Minulla on ollut vuosia jemmassa näitä kittejä, mutta markkinareissuilta kukkia saa nopeammin kasattuina. :) Tämä kimppu koristaa nyt ranskalaisen talon makkaria, ja on sinne ihan täydellinen.

Nukkis-Ystävien pöydässä oli paljon houkutuksia tarjolla. Ostin siirtolapuutarhan keittiöön Pian tekemät rypäleet rasiassa, viiniä ja juustoja. Patongit löytyivät Mirjalta (Happy Little Muffin). Ehkä keittiökin etenee nyt paremmin kun on ensimmäiset herkut valmiina.

Neuletakki on uskomattoman taitavasti tehty. Pikkuriikkiset napit saa avattua, ja neuletakin puettua nukelle. Löysin sen Piänt ja hienoo-poppoon pöydästä ja tästä tuli aarteeni. Hippityttö Henna puki neuleen oitis päälleen ja alkoi näppäillä sointuja Gepetton kitarasta.

Nukkis-Ystävien pöyästä löytyi Pirkon neulomat villasukat ja lapaset. Fiina on vilukissa ja pitää sukkia jalssaan koleina kesäpäivinäkin. Voi tätä onnea kun minulla on viimein pikkuiset villasukat! Voin unohtaa kokonaan viime talven epäonnistuneen yksinäisen sukan.

Mustikat ja mansikat maistuu parhaalta heinään pujoitettuna. Löytö Mirjan pöydästä.

Treasures I found from the Lahti Miniature Fair last weekend. I'm the happy owner of these lovely miniatures. :)

2 comments:

  1. Unas compras preciosas!
    Besos.

    ReplyDelete
  2. Beautiful Treasures! I love the vase with roses, and the knitted clothing is wonderful! Those mittens are impossible!!

    ReplyDelete