Tuesday, June 11, 2019

Impi ja kaverit Lahdessa - Lahti miniature fair 2019

Kesän suunnittelmissa oli yhdet nukkekotimarkkinat, ja ne pidettiin viime viikonloppuna Lahdessa. Useampi oli kysellyt enemmän elämää nähneitä asukkaita nukkekotiinsa, ja juuri Lahden markkinoiden alla syntyivät Loviisa, Olavi ja Impi.

Impi on oma suosikkini uusista nukeista. Tässä kuvassa Impi on melkoisesti suurennettuna. Nukke on 1:12 kokoisena noin 14 cm pitkä. 

Tein muitakin uusia aikuisia. Johannes, Ilona, Helena ja Elina. Heitä oli pääsääntöisesti vain yksi kutakin. Elinasta minulla ei ollutkaan kuvaa lainkaan, pitää siis tehdä uusi Elina! 

Samalla uunista tuli ulos uudet Olgat. 20 sarjan nukesta noin 10 oli maailmalla ja Lahteen tein loppujen osat. Ihan kaikkia en ehtinyt kasaamaan Lahteen, ja syksyllekin säästyi vielä jokunen tyttö askarreltavaksi. 

Kaunis ja aurinkoinen lauantai meni mukavasti Lahden minimarkkinoilla. Kiitos kaikille osapuolille joiden kanssa kohdattiin! 

Yleensä markkinoilta ei tarvitse lähteä tyhjin käsin kotiin, eikä niin käynyt tälläkään kertaa. Keräilen miniatyyrinukkeja muilta nukentekijöiltä ja Lahdesta löysin Päivi Variksen tekemän leidin jollaisesta olin jo pitempään haavelillut. Hän vei sydämeni heti. :)

Lettupino on kuin tehty siirtolapuutarhan pöydälle. Letut ja meloni ovat Happy Little Muffinilta.

Pienikuvioisia kankaita ei voi olla koskaan liikaa. Niin ihania kuoseja ja värejä löytyi taas. Milloinhan ehtisin ommella vaatteita nukeille, sillä taloissani pyörii nakujen nukkejen armeija. No, kankaita ainakin on valmiina inspiraatiota ja sopivaa aikaa odottamassa. 


New dolls I made for Lahti miniature fair 2019: Olavi, Impi, Loviisa, Johannes, Helena and Ilona. I also found something lovely for me too. :)5 comments:

 1. Que bonitas muñecas!! tienen unos rasgos muy personales,que les dan vida propia!
  Unas estupendas compras!
  Besos.

  ReplyDelete
 2. Great new dolls. Their faces have such realistic features. I wish you good luck at the Lahti miniature fair!

  Huibrecht

  ReplyDelete
 3. Ihania nukkeja. Impi on minunkin suosikkini.

  ReplyDelete
 4. Preciosas muñecas,coincido contigo, Impi también es la más atrayente:-)

  ReplyDelete
 5. Upeita nukkeja ja ihana Impi muutti myös Linjakujalle <3 Kiitos, olet taitava !

  ReplyDelete