Sunday, October 14, 2012

Nukenvaunut - Dolls' carriages


Huomaako kukaan tästä yllättävästä blogipostausten määrästä, että syysloma starttasi :D. Hienoa päästä taas askartelemaan sormet liimassa ja maalissa. Alkuun viimeistelin uusimman lokakuun kerhoprojektin, Marian ohjeilla tehdyt nukenvaunut. Nyt (lähes) kaikki keskeneräiset kerhoprojektit ovat valmiina... yksi kristallikruunu vain on sitkeästi kesken.
Vaunut on tehty pahvista, ja maalattu Distressin roosalla krakreelausmaalilla. Vaunut on tarkoitettu linnan lastenhuoneeseen, mutta ehdin sovitella niitä hirsimökkiin, ja sinne taitavat nyt asettua. Ensimmäisenä ajelulle pääsi Parnellin pupu.

Does anyone notice from the number of blog posts that I have started holiday week :D. It is so nice to have time for miniatures again. Patterns for these dolls' carriages are available here. Carriages are made from the cardboard, and painted with the Distress crackle paint (color: tattered rose). This was one of my unfinished mini club projects too, but almost last of them!

6 comments:

 1. Hyvää syyslomaa!
  Näin ne vaan jotkut projektit valmistuvat...paitsi kristalli kruunut! ;D

  ReplyDelete
 2. Lovely! Thanks for sharing the link. ;)
  Hugs

  ReplyDelete
 3. Je tegelkachel en wandelwagen zijn erg mooi geworden. Leuk om te lezen hoe je de kachel hebt gemaakt.

  Groeten Xandra

  ReplyDelete
 4. Great Minna, I like your miniatures very much!

  greets,
  Jody

  ReplyDelete
 5. Hyvää lomaa ja kauniit vaunut :O)

  ReplyDelete
 6. Piikko - Juu, oikeastaan niitä kruunuja ei voi tehdä valmiiksi :D.

  Kiitos lomatoivotuksista! Tämä sateinen syysloma tekee ihmeitä, ei olisi voinut parempaa säätä toivoa... ihan täydellinen askartelukeli!

  ReplyDelete