Thursday, January 10, 2019

Lomapuuhia - Holiday craftsJoululomalla oli aikaa käydä keskeneräisten kittien kimppuun. Christmas table centerpiece-kitin olin tilannut jo vuonna 2011, huh! Olikin jo aika saada asetelma valmiiksi. Kitti oli aika työläs, ja sopi hyvin lomapuuhaksi.
Tästä ja muutamasta aiemmasta kukkakitistä oli jäänyt ylimääräisiä lehtiä ja kukkia. Yhdistin ylijäämämateriaalit kukka-asetelmaksi ranskalaiseen taloon. Ruukku tehtiin viime keväänä Nukkis-Ystävien raku-keramiikkakurssilla.
Gepetto oli mukana Jyväskylän joulumessuilta ja tarttui mukaan muutama kitti. Olga oli onnellinen, kun paketista paljastui pieni  nuken sohvaryhmä. Setti on 1:48 koossa.
Gepeton kitti oli myös tämän hirsimökin seinään päätynyt postilaatikko. Modasin kittiä vähän, jotta sain kannesta aukeavan. Odottelemme pikku postia.
Nukkekotiyhdistys kiitti joulun alla yhteistyöstä kaunilla lyhtykitillä. Laitoin lyhdyn sisään led-kynttilän, ja tontun kelpasi tehdä matkaa hämärässä illassa.
Kun kitit tuli valmiiksi, siirryin pitkästä aikaa ranskalaisen talon kylppäriin, joka on ollut pitkään vaiheessa. Sain Soilelta joulun alla upean kruunun, joka oli jäänyt häneltä vähän kesken. Lisäsin kruunuun kynttilät ja ledin, ja kylppäri sai valot. Olen puuhastellut muutenkin rankalaisen talon kylppärin parissa, mutta se on sitten oma juttunsa. Yritän olla aloittamatta mitään uutta ennen kuin kylppäri on viimein valmis! 
Ennen joulua bongasin Dremel micron oikein hyvässä alessa, ja sainkin sen itseltäni joululahjaksi. Nämä omat lahjat on aina tosi kivoja. :) Laitteen parhaita puolia on ladattava akku. Oi sitä onnea kun ei tarvitse viritellä jatkojohtoja. Pienikokoinen laite on näppärä pienissä paikoissa. 
Oli oikein ihana suklaan ja minien täyteinen loma! Tästä on ollut mukava lähteä kohti uutta vuotta.
I had many unfinished kits, oldest was from the year 2011. Many of them are ready, finally! At the moment I'm building bathroom to French house and I promise not to start anything new before bathroom is ready. :)

6 comments:

 1. Unos preciosos trabajos vacacionales! Y tu regalo de navidad es muy práctico!
  Besos.

  ReplyDelete
 2. Ihania juttuja olet tehnyt. Tuo joulupukki lyhtyineen on niin ihana. Pitää varmaankin minunkin kokeilla tuommoisia led valoja. Kauniit myös nuo kukka-asetelmat.

  ReplyDelete
 3. Kukka-asetelmat ovat erityisen kauniita. Ihailen intoasi saada näin paljon aikaan kaikenlaista mukavaa.

  ReplyDelete
 4. Impresionantes los arreglos floras.El Papá Noel es una maravilla y tu regalo muy práctico.Feliz año nuevo.:-)

  ReplyDelete
 5. Kukkakitti on todella kaunis!

  ReplyDelete
 6. It appears that you have been happy and busy throughout the Christmas Season and your floral arrangements are both Very Beautiful! The green and white combinations are good for any time of year.
  I also like your mailbox, lantern, doll furniture and chandelier and especially your new Dremel which is always a Good Investment!

  ReplyDelete