Monday, February 18, 2019

Vapriikissa nukkismarkkinoilla - Dollhouse miniature fair

Vapriikin nukkekotimarkkinoilla on aina yhtä ilo olla, kummalla tahansa puolella myyntipöytiä.  Kiitos kaikille joiden kanssa nähtiin. :) Päivä oli sen verran touhukas, että pääsin ostoksille vasta iltapäivällä, mutta ihan loistavia hankintoja ehti tekemää vielä silloinkin.

Olga kuiskutteli, että hän tahtoisi kovasti pienen vetolelun ja sellainen lähti mukaan Petran pyödästä. Olen pitänyt itselläni tämän Olgan nro 4, ja yhden punapään joka odottelee vielä vaatteita. Loput ensimmäisen erän Olgat ovatkin jo lähteneet maailmalle.


PikkiSET oli lähellä ja kurkistelin pitkin päivää vasemmalle puolelle miettien mahtuisiko pikkuinen pöytä tuoleineen siirtolapuutarhamökkiin, jonne on ollut vaikea saada sopivia kalusteita. Tämä setti sopi mökkiin kuin nenä päähän, ja värikin on juuri hyvä! Nyt voi huokaista helpotuksesta, kun mökki on taas askelta lähempänä valmista.
Tiinan pöydästä löysin ihanan värikkään patalapun siirtolapuutarhamökin keittiöön. Kun on tehnyt paljon pastellia ja hempeitä huoneita, on näiden värikkäiden minien kanssa välillä ihmettelemistä ja arpomista.

Katin kukkakaupan kohdalla pääsin viimein taas hempeiden sävyjen maailmaan, ja löysin kauniin kukan ranskalaisen nukkekodin makuuhuoneeseen. Yritin ensin löytää värikästä kukkaa puutarhamökkiin, mutta kun niin pidän näistä vaaleanpunaisista kukista!  
Nappeja ja solkia tarvitaan aina. Oli minulla muutakin, mutta mihinkähän pieneen laatikkoon ne menivät... no tulevat varmasti vastaan kun kaikki tavarat on purettu.

I found all these handmade miniatures and more from the dollhouse miniature fair last weekend. I'm so happy with my new miniatures! 

5 comments:

 1. Hienoja ostoksia! Upeesti käy pöytä ja jakkarat. Alkaako oikeesti olla jo valmis!? Mulle tulee vielä kiire....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mökki on keittiön kaapinovia vaille valmis. Varmaan sisustan mökkiä vielä pienillä jutuilla, mutta se on niin kivaa ettei sitä edes lasketa. Ei sinullakaan mitään kiirettä, onhan meillä tässä vielä vuosi aikaa, ja plus tietysti se viimeinen viikko ennen näyttelyä. :)

   Delete
 2. Hei, kivoja ostoksia , mutta silmäni nauliintuivat tuohon mahtavaan räsymattoon. Aivan uskomattoman ihana. Kerropa sen alkuperä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Kunne! Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa. Tuo matto on ihan huiman hieno. Ostin sen viime syksynä Suuresta Snadista. Tekijänä on Terttu Rajamäki, ja matto on ihan oikeasti kudottu pienistä kuteista ja solmittu käsin. Ainakin Instagramista löytyy kuvia hänen töistään.

   Delete
 3. Que bonitas compras has hecho!! Lucirán preciosas!!
  Besos.

  ReplyDelete